Vanaf begin jaren '80 begon Marten de Wit met zijn vrouw Ellen Lodewijks de productie en groothandel van boetiekmode. Producties in Nederland, India, Turkije en Polen. Aan alle grote afnemers zoals Fooks, Mac & Maggie en de kleinere winkeliers werd vanuit het Confectiecentrum in die tijd geleverd.

De afzetmarkten waren Nederland, Duitsland, Belgie, Zwitserland en de Scandinavische landen. Eind jaren '90 stopten ze met de groothandel en vonden ze een nieuwe uitdaging: in 1997 werd hun eerste winkel geopend onder de naam IMAGIO aan de Amstelveenseweg 200/hoek Zeilstraat in Amsterdam-Zuid. Begin 2002 volgde de tweede IMAGIO winkel in de Haarlemmerstraat 56 Amsterdam-Centrum.

Met hun ruime ervaring zowel in de productie als in de kennis van artikelen/stoffen, kunnen zij de winkels naar eigen inzicht runnen. Ellen is naast ontwerpster ook patronenmaakster, wat in de modebranche een vrij unieke combinatie is. Mede hierdoor kunnen zij zeer snel inspelen op de nieuwste ontwikkelingen en modetrends door middel van hun eigen productie. Hun concept bestaat dan ook uit de inkoop van meerdere merken in combinatie met eigen productie, welke aangeboden worden in een zeer betaalbare prijsklasse. Ook zijn zij altijd op zoek naar nieuwe leuke en betaalbare merken en artikelen die snel leverbaar zijn, waardoor er bijna iedere week iets nieuws in de winkels te vinden is. Als extra service worden alle vermakingen snel en tegen kostprijs in hun eigen atelier uitgevoerd. Hierdoor kunnen zij zich goed onderscheiden van het massale aanbod van de diverse kledingketens en kan IMAGIO klanten persoonlijker van dienst zijn.

 

 
Big men Lab